Ultima oră
Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată” Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată”
VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”

Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”
Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite
 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei

7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei

Special Publicat de Daian Cutu astăzi, 10:04
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21762208/1/1920x1080-spania.jpg

 

 

Al treilea cel mai mare producător de vin din lume (după Italia şi Franţa), Spania este renumită pentru biodiversitatea sa viticolă, având nu mai puţin de 77 de soiuri indigene de struguri. 

De la vinurile roşii puternice din regiunea Ribera del Duero până la cele spumante şi elegante din Penedes, fiecare sticlă de vin spaniol este o poveste captivantă ce îmbină tradiţia şi inovaţia. 

De Ziua Spaniei, sărbătorită în fiecare an pe 12 octombrie, Unvinpezi.ro, platforma online cu vinuri alese de experţi, vă oferă reduceri speciale. În prim-plan se află o selecţie de 7 vinuri spaniole premiate, recunoscute şi apreciate la nivel internaţional, la preţuri începând de la 50 de lei, cu reduceri de până la 20%.

1. Portia Roble Ribera del Duero 2020 - 97 puncte Decanter

Cu note de fructe coapte şi condimente dulci, acest vin are o aciditate plăcută şi un postgust lung. Degustat la 15-18 grade Celsius, este perfect alături de carne, paste sau deserturi cu fructe de pădure. 

2. Cava Brut ¡Hola! Barcelona - Medalie de Aur Gilbert & Gaillard 2024

Produs din struguri Macabeu, Xarel·lo şi Parellada, această cava elegantă se remarcă prin perlajul său fin. Cu arome de mere verzi şi citrice, este un vin versatil, ideal pentru aperitive sau carne albă. 

3. Vina Bujanda Reserva 2016 - 91 puncte Robert Parker, 91 puncte James Suckling

Un roşu elegant din soiul Tempranillo, Vina Bujanda Reserva dezvăluie arome intense de lemn şi fructe proaspete. Savurat la 12-15 grade Celsius, se potriveşte de minune cu preparate din carne de vită sau brânzeturi. 

4. El Candado Pedro Ximenez Sherry - 93 puncte Wine Spectator, 92 puncte Wine & Spirits, 90 puncte Robert Parker

Acest vin dulce din Pedro Ximenez este o alegere excelentă pentru deserturi cu ciocolată sau brânzeturi cu mucegai. Aromele de stafide şi smochine se împletesc cu note de cafea, oferind o experienţă catifelată. 

5. Corriente 2021 - 92 puncte James Suckling

Acest cupaj de Garnacha, Graciano şi Tempranillo de la crama Telmo Rodriguez oferă arome vibrante de cireşe coapte, mentă şi condimente dulci. Perfect echilibrat, este ideal alături de preparate din carne roşie. 

6. LZ 2022 - 92 puncte Robert Parker

Telmo Rodriguez LZ 2022 combină soiuri de Garnacha, Graciano şi Tempranillo, oferind arome de trandafir, fructe roşii şi lavandă. Cu taninuri fine şi mineralitate subtilă, se asortează perfect cu carne albă sau paste. Se serveşte la 14-16°C.

7. Condado de Haza 2019 - 93 puncte James Suckling

Acest Tempranillo maturat 15 luni în butoaie de stejar şi 6 luni în sticlă dezvăluie arome de coacăze negre, trandafiri şi mentă. După decantare, devine un partener excelent pentru vânat sau vită.

Aşadar, nu rataţi ocazia de a celebra Ziua Spaniei şi de a vă bucura de vinuri spaniole excepţionale, acum la preţuri speciale! În oferta Unvinpezi.ro, găsiţi 34 de vinuri spaniole, dintre care 20 premiate internaţional. Aplicând codul SPANIA10 la finalizarea comenzii, beneficiaţi de 10% reducere, iar membrii Clubului Unvinpezi primesc o extra-reducere de 10%. Ofertă valabilă până luni, 14 octombrie. 

Pe Unvinpezi.ro descoperiţi zilnic un vin excepţional, selectat şi evaluat de experţi, la cel mai mic preţ din online-ul românesc, în stoc limitat. Unvinpezi.ro este singurul magazin online de vinuri din România care vă oferă exclusiv vinuri alese de o echipă de experţi, printre care se numără şi câştigători ai Campionatului mondial de degustări în orb, ediţia 2023.

Material susţinut de Unvinpezi.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele