Ultima oră
Motivul pentru care Rapid nu se regăseşte sub comanda lui Marius Şumudică: ”Mi se pare că unii fac ce vor!” | VIDEO EXCLUSIV
Motivul pentru care Rapid nu se regăseşte sub comanda lui Marius Şumudică: ”Mi se pare că unii fac ce vor!” | VIDEO EXCLUSIV
Pilotul francez Frederic Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului Pilotul francez Frederic Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului
Decizie cu privire la viitorul lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt Decizie cu privire la viitorul lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt
Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru! Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru!
Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou” Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou”
UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga

”A avut dureri în piept la pauza meciului cu FCSB”. Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21299854/1/rednoc.jpg

Alexandru Meszar, acţionar UTA Arad, a declarat, miercuri, că Mircea Rednic a suferit probabil infarctul la pauza meciului cu FCSB. După intervenţia de montare a unui stent, tehnicianul deja vorbea despre antrenament, a precizat oficialul.

“În pauza meciului cu FCSB a avut primele simptome, a avut dureri în piept. Probabil atunci s-a produs infarctul. Azi-dmineaţă a acuzat din nou probleme. Starea lui este foarte bună. Bineînţeles, are o stare de oboseală, trebuie lăsat un pic în linişte. Am vorbit cu el imediat după intervenţie. Deja vorbea de antrenamentul de astăzi”, a spus Meszar la Digi Sport.

El a menţionat pentru sursa mai sus citată că lasă la latitudinea antrenorului decizia cu privire la revenire: “Eu personal nu o să forţez nimic. Poate o pauză mai lungă nu i-ar face bine. Rămâne la latitudinea dânsului”.

Rednic nu dădea semne că ar avea probleme după victoria cu FCSB 

UTA Arad a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi: Pantea şi Coman.

Antrenorul gazdelor, Mircea Rednic a declarat că este foarte fericit pentru că elevii săi au reuşit să se impună în faţa liderului, mai ales că cele 3 puncte vin după o perioadă grea.

Rednic a avut o reacţie ironică cu privire la cei de la FCSB, care au contestat vehement maniera de arbitraj.

”Nu ştiu cine i-a vânat, că n-am văzut niciun lunetist. Prin Ucraina, pe acolo, sunt lunetişti. Ei trebuie să accepte că ăsta este fotbalul. Au făcut un meci mai slab, nu i-a vânat nimeni.

La toate cartonaşele date, arbitrul a avut acoperire. Nu i-a vânat nimeni. Am văzut copii, doamne, oameni în vârstă în tribune, deci n-avea cine să-i împuşte.

Arbitrul a avut o decizie grea la penalty. Dar nu uitaţi că VAR-ul a intervenit şi la meciul de la Sibiu. A fost cu noi de data asta, trebuie să recunosc. VAR-ul e cu cei care sunt mai buni, şi astăzi cred că am fost mai buni decât ei.

Având superioritate numerică, aş fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiştii şi dronele, sau cine Dumnezeu i-a vânat. Am văzut declaraţia lui Coman. Trebuie să fii fair-play. Nu i-a împiedicat nimeni să-şi creeze ocazii clare, ceea ce n-au avut”, a spus Rednic, la conferinţa de presă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele