Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

”A clacat”. Dennis Man, criticat pentru ratarea promovării cu Parma

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21217974/1/profimedia-0773110766.jpg

Parma a ratat pentru al doilea an consecutiv promovarea în Serie A. ”Cruciaţii” au obţinut doar o remiză albă pe teren propriu în returul semifinalelor barajului de promovare împotriva lui Cagliari, formaţia de la care a fost împrumutat un alt român, Răzvan Marin, la Empoli.

Manşa tur a fost pierdută cu 3-2, deşi echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă a condus cu 2-0. Prin urmare, Cagliari va juca meciul decisiv pentru promovare cu Bari.

La fel ca în manşa tur, Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu s-au remarcat cu nimic deosebit într-un meci atât de important pentru echipa lor, deşi Parma a plătit pentru aducerea celor doi internaţionali români peste 22 de milioane de euro (13 pentru Man şi 9,1 pentru Mihăilă).

Dennis Man a evoluat până în minutul 66, când a fost înlocuit de Valentin Mihăilă, ambii neputincioşi în momentul în care Parma a avut cea mai mare nevoie de ei.

Presa din Italia l-a criticat dur pe Dennis Man, pentru faptul că nu a reuşit să fie decisiv şi nu a confirmat suma mare plătită de italieni pentru transferul său.

"Încă o dată, Dennis Man a clacat când trebuia să fie decisiv, într-un meci care conta atât de mult. A primit multe mingi în poziţii interesante, dar nu a reuşit să străpungă apărarea lui Cagliari.

Parma a plătit 13 milioane de euro, cu doi ani şi jumătate în urmă, dar nu a reuşit încă să răsplătească efortul financiar făcut pentru el de familia Krause (n.r. patronii Parmei)",
au scris cei de la cei de la parmalive.com.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele