Ultima oră
Lando Norris, pole position în Singapore Lando Norris, pole position în Singapore
Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...” Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...”
Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon
LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat

A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 16:01
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21740492/1/cfr-cluj-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-27-07-2019.jpg

 

 

Ionel Dănciulescu a fost protagonistul unui incident care se putea solda cu moartea sa, în 2002.

După un meci între Farul şi Dinamo, Ionel Dănciulescu ar fi putut să îşi piardă viaţa. Fostul atacant conducea pe Şoseaua Virtuţii, dinspre Piaţa Crângaşi spre Pasajul Lujerului, moment în care a pierdut controlul maşinii, care a plonjat în Râul Dâmboviţa.

La acel moment s-a vehiculat că oficialii lui Dinamo au intervenit şi i-au schimbat sângele lui Dănciulescu de la analize, pentru că acesta ar fi fost beat. Acum, Ionel Dănciulescu a vorbit despre acel eveniment şi a precizat că legenda nu este adevărată.

"Era după un meci cu Constanţa, când domn profesor Ion Marin m-a schimbat în minutul 46, nu m-a schimbat în minutul 45. Deci am intrat un minut, în a doua repriză, şi m-a scos.

(n.r. În seara aia s-a întâmplat?) În seara aia, da. (n.r. Dacă e adevărată povestea cu schimbatul sângelui) Nu, nu-i adevărat, nu. Ştii că sunt sincer cu tine în absolut tot ce spun.

 Deci era ploaie, mergeam decât cuplat cu roţile din spate. Aveam cauciucurile neschimbate de vreo 3 sau 4 ani şi erau puţin tocite. Adevărul e că am avut viteză şi din momentul ăla în care am pus frână, maşina s-a lovit şi dintr-o dată cred că au fost una sau două secunde am ajuns jos.

Eu n-am ştiut cât de mare e apa şi în momentul ăla am ieşit afară, m-am urcat repede pe maşină şi asta a fost totul pentru că nu ştiam să înot", a declarat Ionel Dănciulescu la iAM Ştucan.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele