Ultima oră
Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu" Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu"
Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League
Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League
FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League
VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! FC Porto - Manchester United 3-3, în cel mai tare meci al serii! Surpriză mare VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Europa League! FC Porto - Manchester United 3-3, în cel mai tare meci al serii! Surpriză mare

"A fost dorinţa jucătorului”. Luis Phelipe a refuzat un club din străinătate pentru a semna cu FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21416774/1/phe.jpg

Luis Phelipe (22 de ani) este noul jucător de la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit că a plătit 200.000 de euro pentru brazilian lui Poli Iaşi.

Cei de la ProSport scriu că moldovenii l-au convins pe Gigi Becali să accepte o clauză ce i-ar putea umple de bani. FCSB va ceda către Iaşi 30% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Poli Iaşi, a dezvăluit că atacantul a refuzat un club din liga a doua a Turciei, în detrimentul lui FCSB.

"A fost dorinţa jucătorului să meargă la FCSB. După oferta primită a spus că vrea să joace la un club mare precum FCSB, care se bate la titlu, deci a fost dorinţa lui să semneze cu FCSB.

A mai fost doar o variantă să-l împrumutăm în liga a doua din Turcia, dar transferul la FCSB a fost cea mai bună decizie şi pentru club, şi pentru jucător.

Am luat banii într-un moment în care clubul avea nevoie şi am păstrat 20 de procente. Eu cred mult în aceste procente, sunt convins că Politehnica Iaşi poate obţine mult mai mult în viitor dintr-un transfer de la FCSB la un club din străinătate", a explicat Şfaiţer, conform celor de la Prosport.

Phelipe a mai trecut în carieră la: Red Bull, Bragantino, RB Salzburg, FC Liefering, FC Lugano, Atletico-GO, Nautico, Botafogo şi Paysandu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele