Ultima oră
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”
A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe” A fost seara lui Ştefan Baiaram. ”E munca întregii echipe”

"A fost o perioadă lungă în care nu am avut un meci ca titular”. Reacţia lui Omar El Kaddouri, după primul gol în Superliga

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21496226/1/kadd.jpg

CFR Cluj s-a impus în deplasare, scor 3-1, în faţa formaţiei FCU Craiova, într-un meci al etapei a 26-a din Superligă.

A fost un meci special pentru Omar El Kaddouri. Mijlocaşul marocan a bifat primul meci, dar şi prima reuşită în Superliga, iar la final s-a declarat încântat de şansa oferită de Adi Mutu.

El Kaddouri a restabilit egalitatea, după ce Gurău a respins mingea expediată de Otele.

"A fost o perioadă lungă în care nu am avut un meci ca titular, aproape 9 luni. Voiam să câştigăm fiindcă am pierdut ultima partidă, una importantă. Trebuie să lucrăm la finalizare.

Am suferit, trebuia să închidem meciul mai devreme. Sunt optimist în privinţa titlului, credem până la final atât timp cât sunt şanse matematice.

Am fost încrezători chiar şi după golul lor, aveam ocazii, ştiam că putem marca. După cum spuneam, ultimul meci jucat de mine ca titular a fost în luna mai a anului trecut, ştiu că trebuie să mai lucrez la partea fizică, azi am fost pe teren 60 de minute. Trebuie să progresez din ce în ce mai mult"
, a declarat Omar El Kaddouri, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele