Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

”A fost supus unor teste”. Palermo a oferit ultimele detalii despre accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21712494/2/nede.jpg

Meci de coşmar pentru Ionuţ Nedelcearu în Serie B. Internaţionalul român s-a accidentat şi a fost scos cu targa de pe teren, iar ulterior a ajuns la spital. De asemenea, înainte de accidentare, Nedelcearu a înscris un autogol.

Titular în înfrângerea suferită de Palermo, scor 0-2, cu Pisa, fundaşul român a început cu stângul meciul şi a marcat în proprie poartă, în minutul 4, iar seara a continuat cum nu se poate mai prost pentru acesta.
 
Ionuţ Nedelcearu a fost schimbat în minutul 59 şi dus la spital, după ce Mehdi Pascal Marcel Leris l-a lovit foatrte violent pe român. Chiar dacă partida s-a jucat pe terenul lui Pisa, tot stadionul l-a aplaudat pe Nedelcearu, în momentul în care a ieşit pe targă de pe teren.
 
Românul a suferit o fractură la nivelul nasului, iar Palermo a anunţat că este nevoie ca în următoarea perioadă să joace cu mască de protecţie.

”Ionuţ Nedelcearu a fost supus unor teste instrumentale care au evidenţiat o fractură a oaselor nazale. Jucătorul îşi va continua activitatea competiţională cu ajutorul unei măşti de protecţie”, e comunicatul celor de la Palermo.

Internaţionul român a fost inclus de Mircea Lucescu pe lista preliminară a stranierilor care vor fi convocaţi pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele