Ultima oră
Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote
OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro

”A fost un meci reuşit pentru toată lumea”. Tavi Popescu, prestaţie de moral în faţa ultimei clasate

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21504428/1/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024-2.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Pentru tânărul Octavian Popescu a fost o partidă bună, în care a fost unul din cei mai activi oameni de pe teren. Mijlocaşul nu concepe ca în acest sezon FCSB să rateze titlul.

”A fost un meci reuşit pentru toată lumea. Este important că am luat trei puncte şi ne-am distanţat la 10 puncte. Trebuie să o ţinem tot aşa şi să câştigăm campionatul.

Presiune este pe celelalte echipe, noi avem 10 puncte avans.  E o luptă strânsă, se vor înjumătăţi punctele. Trebuie să câştigăm tot până la final.

Încep să prind încredere, am dat o pasă de gol, o bară, nu a vrut să intre mingea în poartă”,
a spus Tavi Popescu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele