Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

A picat o variantă de transfer pentru Compagno. ”Nu s-au făcut progrese”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21475887/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

Compagno a fost sezonul trecut cel mai bun marcator de la FCSB. Totuşi, în acestă stagiune ceva s-a schimbat, iar fotbalistul nu a mai avut acelaşi randament.

Conducerea FCSB-ului se pare că a găsit jucătorul care ar putea să îl înlocuiască pe atacantul italian. Gigi Becali îşi doreşte să îl vândă definitiv pe Andrea Compagno. Sosit în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, italianul va fi cedat în schimbul unei sume mult mai mici.

S-a vehiculat că atacantul ar putea ajunge la Konyaspor, formaţia lui Alexandru Cicâldău. Jurnaliştii turci scriu că în realitate nu s-au făcut negocieri pentru transfer.

Pentru Compagno există o ofertă de 300.000 de euro de la Aktobe (Kazahstan) şi alta de 150.000 de euro, de la un club din Ungaria.

 

Fahrudin Omerovic a declarat că sunt deficienţe la capitolul fundaşilor centrali şi al atacanţilor. A transmis că problemele din aceste compartimente sunt critice şi a mărturisit că este foarte dificil să transfere imediat jucători.

Pe de altă parte, nu a fost făcut niciun pas concret pentru transferul atacantului italian Andrea Compagno şi am aflat că nu s-au făcut progrese nici în negocierile cu Trabzonsport pentru Umut Bozok”, notează cei de la yenihaberden.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele