Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

„A primit Ianis oferte din România?” Gică Hagi a oferit imediat răspunsul, când a fost întrebat despre fiul său

Stranieri Publicat pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21711539/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-19-08-2024.jpg

Gică Hagi a fost întrebat despre posibila revenire a lui Ianis Hagi în România şi a oferit imediat un răspuns.

Ianis Hagi, care evoluează în prezent la echipa secundă a celor de la Rangers, este dorit de mai multe echipe din Superliga.

Rapid este una dintre echipele interesate de serviciile internaţionalului român. Apropiat al familiei Hagi, impresarul Giovanni Becali consideră că un trasfer în Giuleşti ar fi un pas înapoi pentru fotbalist.

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a dezvăluit că este interesat de serviciile lui Ianis Hagi. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a precizat că relaţia sa cu Gică Hagi ar putea reprezenta un impediment în aducerea lui Ianis la gruparea ”roş-albaştrilor”.

Întrebat despre o posibilă revenire a fiului său în Superliga, Gică Hagi a evitat total întrebarea şi a refuzat să răspundă.

(n.r. despre Ianis Hagi) Nu vorbesc de restul, vorbim de noi. Mergeţi să-l întrebaţi pe el, am clubul meu, echipa mea, nu vreau să vorbesc, chiar dacă se vorbeşte de băiatul meu. (n.r. dar are oferte din ţară?) Altă întrebare”, a spus Hagi, la conferinţa de presă dinaintea meciului pe care Farul îl va juca, în deplasare, cu UTA Arad.

Ianis Hagi are o cotă de piaţă de 2.000.000 de euro, deşi la sfârşitul anului 2022 cota sa se ridica la 7.000.000 de euro, potrivit transfermarkt.com

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele