Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

”Acesta este un moment în care putem construi idoli din fotbalişti”. Alex Bourceanu, discurs manifest despre ce înseamnă o calificare la un turneu final

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 18 nov 2023
mail-share icon Email

Israel – România, meci contând pentru etapa a 9-a din preliminariile pentru Campionatul European din 2024, Grupa I, va fi transmis în direct de către Prima TV, sâmbătă, de la ora 21:45.

Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd cele mai importante dueluri din preliminariile pentru CE 2024.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului cum ar fi golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR în privinţa ”tricolorilor” şi a adversarilor acestora din ”Ţara Sfântă”.

Convocat de 27 de ori la echipa naţională şi proaspăt campion mondial la minifotbal, Alex Bourceanu (38 de ani) a avut un mesaj manifest despre ce ar însemna calificarea la EURO pentru tânăra generaţie şi cum actualul lot ar putea deveni idoli.

 

”Deşi erau foarte mulţi foşti jucători în teren, unii şi din «Generaţia de Aur», copiii au venit şi au făcut poze cu influencerii. N-am nimic cu influencerii, absolut nicio răutate! Ideea e cum construim exemple şi idoli dintre fotbalişti. Acesta este un moment în care putem construi idoli din fotbalişti.

În momentul în care Nicolae Stanciu va veni într-o adunare, copiii să meargă la el să facă poze. La fel şi cu Hagi, Cicâldău, cu Marin, Drăguşin şi toţi băieţii. Trebuie să construim modele! Vrem ca şi copiii noştri, inclusiv băiatul meu, să iasă afară şi să joace fotbal, baschet, alergare. Să nu stea cu ochii în telefon!”,
a spus Alexandru Bourceanu, pentru cei de la Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt