Ultima oră
Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”

”Achiziţie foarte bună”. MM Stoica se teme de revenirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21231852/1/profimedia-0683131185.jpg

Andrea Mandorlini este noul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Tehnicianul îi va lua loc lui Dan Petrescu, care a decis să plece de la CFR în această vară, după ce a ratat titlul cu echipa din Gruia.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica consideră că fosta campioană a făcut o mişcare bună prin readucerea italianului la cârma băncii tehnice.

”Lui Mandorlini îi cunoaştem CV-ul şi cred că e o achiziţie foarte bună a celor de la CFR", a declarat oficialul celor de la FCSB.

Mandorlini le-a adus în 2010 ardelenilor titlul de campioni ai României, dar şi Cupa şi Supercupa. Acesta a ajuns la Verona după ”aventura” de la CFR şi acolo a reuşit să o aducă pe Verona din Serie C în Serie A. Apoi a mers la Geneo, de unde a fost dat afară după doar 6 meciuri, urmând să antreneze Cremonese şi Padova.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele