Ultima oră
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba
Philippe Clement a revăzut faultul făcut de Ianis Hagi şi a reacţionat Philippe Clement a revăzut faultul făcut de Ianis Hagi şi a reacţionat
VIDEO | New York Liberty s-a calificat în finala WNBA! Sabrina Ionescu, cea mai bună marcatoare VIDEO | New York Liberty s-a calificat în finala WNBA! Sabrina Ionescu, cea mai bună marcatoare
Florin Talpan se pregăteşte de proces! Declaraţia dată de Gigi Becali după victoria obţinută de FCSB Florin Talpan se pregăteşte de proces! Declaraţia dată de Gigi Becali după victoria obţinută de FCSB
VIDEO | Moment istoric în NBA! LeBron James şi Bronny James, pentru prima dată împreună pe teren VIDEO | Moment istoric în NBA! LeBron James şi Bronny James, pentru prima dată împreună pe teren
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!

”Acum mă interesează doar fotbalul şi să câştig”. Gigi Becali, decizie finală cu privire la plecările de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21318110/1/gigi-becali.jpg

Farul – FCSB, derby-ul etapei a 9-a din Superligă, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate jocurile din campionatul României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai interesante momente ale confruntării cum ar fi golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR.

Gigi Becali a făcut un anunţ ferm înainte de derby-ul cu formaţia lui Gică Hagi. Niciun jucător de la FCSB nu va mai pleca până în iarnă!

Dawa, Compagno şi Coman sunt numele despre care s-a vehiculat că ar putea părăsi liderul Superligii.

 

”Nu s-a mai întâmplat nimic. Nu mă interesează să vând jucători şi nu am jucători de vânzare. De jucători nu mai vorbesc până în iarnă.

Acum mă interesează doar fotbalul şi să câştig. Nimic nu mă mai interesează, nu vând nimic până în iarnă”, a explicat Becali, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele