Ultima oră
Centrul Capitalei va fi traseu pentru etapa de Super Rally în weekend Centrul Capitalei va fi traseu pentru etapa de Super Rally în weekend
Cristiano Ronaldo spune că „nu-i mai pasă” să fie cel mai bun jucător din lume Cristiano Ronaldo spune că „nu-i mai pasă” să fie cel mai bun jucător din lume
”Răzvan Lucescu e rege la Salonic, frate! Îl văd toţi ca pe un sfânt”. Aşa e văzut Lucescu jr. de fanii PAOK-ului ”Răzvan Lucescu e rege la Salonic, frate! Îl văd toţi ca pe un sfânt”. Aşa e văzut Lucescu jr. de fanii PAOK-ului
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Stuttgart - Sparta Praga, în direct, la Prima Sport 1 şi  Salzburg - Brest, în direct, la Prima Sport 2 VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Stuttgart - Sparta Praga, în direct, la Prima Sport 1 şi Salzburg - Brest, în direct, la Prima Sport 2
Petrolul anunţă că turcii sunt istorie! Restanţe pe trei luni la clubul din Prahova

Petrolul anunţă că turcii sunt istorie! Restanţe pe trei luni la clubul din Prahova
”Venirea lui poate creşte nivelul din lotul FCSB-ului”. Ce spune Raul Rusescu despre transferul lui Lukas Zima ”Venirea lui poate creşte nivelul din lotul FCSB-ului”. Ce spune Raul Rusescu despre transferul lui Lukas Zima

Adi Popa a rămas fără echipă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21478429/1/popa.jpg

Adrian Popa (35 de ani) s-a despărţit de Concordia Chiajna. Mijlocaşul a bifat 5 partide în acest sezon din Liga 2, la formaţia antrenată de Erik Lincar.

Popa a venit la reunirea clubului, dar nu a fost utilizat în primul meci de verificare, iar ulterior cele două părţi au ajuns la un acord privind rezilierea.

”Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna şi jucătorul Adrian Popa au reziliat contractul”, este comunicatul ilfovenilor.

A intrat în conflict cu conducerea

În luna octombrie a anului trecut, Popa a fost pus să se antreneze seprat de colegii de la Concordia Chiajna. Experimentatul jucător a mers inclusiv la primarul localităţii ilfovene, pentru a se plânge de situaţia în care se află, conform preşedintelui Cristian Tănase.

Adi Popa se antrenează cu echipa, însă îmi pare rău că acest conflict a escaladat foarte mult şi consider că nu trebuia să ajungă în presă, în primul rând. Că Adi Popa a ales să ne dea în judecată e altă treabă, deoarece este dreptul lui. Dar Adi Popa a greşit teribil că s-a dus să îl deranjeze pe domnul primar (n.r Mircea Minea). Domnul primar are alte probleme şi credeţi că de Adi Popa îi ardea?

Evident că dânsul m-a informat imediat, iar eu îl întreb pe Adi Popa dacă realizează ceea ce a făcut? Ce ar fi dorit Adi Popa să facă domnul primar pentru el? El nu realizează nişte lucruri?

Este păcat că Adi Popa vrea să îşi încheie cariera cu un conflict tocmai împotriva clubului care l-a scos în fotbalul mare, iar îmi doresc ca în această săptămână să punem punct acestui conflict pe cale amiabilă. S-a făcut un circ prea mare, iar indiferent de situaţie nu trebua să se ajungă atît de departe”, a declarat Cristi Tănase, conform celor de la Prosport.

 

Fotbalistul are un CV impresionant: FC Timişoara, CS Buftea, Gloria Buzău, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawon, Ludogoreţ, FC Voluntari, Academica Clinceni şi CSA Steaua.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele