Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Adolescenta Mirra Andreeva, revenire fabuloasă la Australian Open!

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21465898/1/andreeva.jpg

Mirra Andreeva, în vârstă de 16 ani, a salvat o minge de meci şi a reuşit o revenire remarcabilă în setul al treilea al confruntării cu Diane Parry, vineri, pentru a ajunge în turul al patrulea la Australian Open.

Rusoaica s-a impus în faţa franţuzoaicei Diane Parry cu 1-6, 6-1, 7-6 (10-5), deşi a fost condusă cu 5-1 în setul decisiv şi a înfruntat o minge de meci pe serviciul ei, relatează bbc.com.

Andreeva a reuşit cinci game-uri la rând şi a servit pentru meci, dar Parry a făcut break şi a forţat un tie-break. Cu toate acestea, Andreeva a dominat break-ul pentru a-şi asigura locul în turul următor.

Andreeva, care se află la prima sa participare la Australian Open la simplu feminin, a ajuns anul trecut în turul al patrulea la Wimbledon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele