Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Adrian Mititelu a oferit prima reacţie după ce l-a cedat gratis pe Sidibe la FCSB: „Va face ravagii”

FCSB Publicat pe 5 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21723304/1/steaua-bucuresti-fc-arges-2-0-liga-1-17-03-2007.jpg

Gigi Becali a reuşit să obţină semnătura lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, însă latifundiarul nu se opreşte aici.

FCSB a bifat un nou transfer. Este vorba despre Sekou Sidibe (23 de ani), fotbalist sosit la FCU Craiova în anul 2021 de la formaţia olandeză FC Emmen.

Adrian Mititelu l-a lăsat pe Sidibe să plece gratis la FCSB, însă în contract a inclus ca echipa sa să păstreze 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Patronul oltenilor a declarat că l-a cedat gratis pe ivorian pentru că e sigur că Becali îl va vinde pe bani mulţi şi astfel va obţine şi el o sumă importantă.

„Gigi Becali îl va vinde pe Sidibe cu 4-5 milioane de euro. În momentul în care s-a aflat la PSV Eindhoven, era considerat un jucător de mare perspectivă.

Eu spun că va face ravagii la FCSB, o să vedeţi că va exploda acolo! Într-un sistem de joc 4-3-3, Sidibe poate fi un fotbalist letal.

Eu n-am luat nicun ban, dar avem coproprietate 50-50%. El era în ultimul an de contract şi îi era greu să mai joace în meciurile de luptă din Liga 2”, a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Sekou Sidibe va ajunge la Bucureşti în cursul zilei de joi, 5 septembrie, pentru a face vizita medicală şi pentru a fi legitimat la campioana României.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele