Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Adrian Mititelu, atac frontal la Giovanni Constantino. ”Poate să-şi dea demisia!”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21466582/1/jmhhc2g9oge0yje0ymm4mtblmmm5ytu2ogviowqxmzhhywzim2y-thumb.jpg

Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Oaspeţii au condus cu 3-1 până pe final.

Imediat după meci, Adrian Mititelu, finanţatorul lui FCU Craiova, a avut o reacţie dură cu privire la modul în care a gestionat finalul de meci din punct de vedere tactic antrenorul Giovanni Constantino.

”Să scoţi jucători de milioane, pe Bauza, sunt două cluburi care-l vor şi oferă sume importante. Baeten, la fel... Nu-mi explic de ce a făcut chestia asta. Sunt foarte supărat! Am avut meciul în mâna şi l-am pierdut pe mâna unor decizii aberante. Vedeţi cum e şi cu antrenorii ăştia care au prea multă libertate?

Sunt foarte supărat! Poate să-şi dea demisia. Nu-l mai văd aici, nu-l mai văd în stare. Noi facem foarte multe eforturi, cheltuim mulţi bani, multă pasiune. Mi-am dorit foarte mult să câştigăm azi, era şansa noastră să prindem play-off-ul. Am jucat foarte bine, echipa s-a dăruit şi în minutul 65 domnul Constantino a luat-o razna.

Cred că n-a mai fost în deplinătate facultăţilor mintale. Să scoţi cei mai buni jucători de pe teren fără niciun rost?! A făcut nişte schimbări care n-au nicio legătură cu realitate echipei noastre",
a răbufnit patronul oltenilor.

mail-share icon Email
viewscnt