Ultima oră
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”
Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile” Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile”

Adrian Mititelu Jr. a luat o decizie radicală! Totul a pornit de la tensiunile din ultimele zile cu tatăl său

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21549154/2/mit.jpg

Adrian Mititelu Jr. a decis să se retragă de la FCU Craiova, pe fondul unei dispute chiar cu tatăl său.

Tânărul a explicat că a cedat echipa unei persoane apropiate, iar identitatea acesteia va fi cunoscută după ce se vor îndeplini formalităţile la Registrul Comerţului.

”Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalităţiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată şi va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a spus Mititelu, pentru Fanatik.

Lucrurile au degenerat după eliminarea la penalty-uri din sferturile de finală ale Cupei României. La finele meciului cu Voluntari, Adrian Mititelu Jr. i-a cerut tatălui său să lase echipa unor persoane care se pricep la fotbal.

mail-share icon Email
viewscnt