Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 5 iul 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21657020/1/adrian-mititelu.png
Judecătorii i-au dat câştig de cauză lui Adrian Mititelu într-un proces în care contesta statutul lui Burleanu de preşedinte FRF. Asta înseamnă că FRF funcţionează în ilegalitate, iar Răzvan Burleanu nu ar fi în mod legal preşedintele Federaţiei.

 

Acum, finanţatorul lui FCU Craiova a lansat o tiradă la adresa FRF şi a dezvăluit mai multe detalii.

”Nu avem o federaţie legal constituită. Sunt doar nişte indivizi care au ocupat aceste posturi în urmă cu 20 de ani şi care conduc după bunul plac. Au perpetuat ilegalităţi şi au creat proceduri paralele. Au fost ajutaţi de procurori corupţi şi politicieni. Noi, FCU Craiova 1948, suntem un club martir al fotbalului românesc pentru că am fost distruşi şi raşi, înjosiţi la cel mai înalt mod. Statul român ne-a ignorat.

Dintre toate relele Mircea Sandu este adiere de primăvară comparativ cu Răzvan Burleanu care ocupă federaţia în mod ilegal. Acest lucru s-a produs cu complicitatea statului român cu entităţile care ar fi trebuit să vegheze la protejarea legii.

Totul a început în 2012, ulterior excluderii echipei. Atunci am încercat să ne agăţăm de toate chichiţele. Am aflat atunci că mandatul lui Sandu Mircea nu există în Registrul Federaţiilor. Pentru mine asta era o gură de oxigen pentru că asta ducea la o nulitate a tuturor deciziilor în ceea ce ne privea. Cei de la FRF s-au dus în 2011 la Tribunal să-şi înscrie mandatul după ce au existat şuşoteli. Au fost ajutaţi atunci de statul paralel din justiţie. Coldea este unul dintre membri. Am făcut atunci proces şi ne-a fost respins tot.

A apărut apoi un litigiu asemănător la federaţia de tenis, a unui om numit Marius Vecerdea, om foarte bătăios. S-a luptat cu această mafie din tenis şi este finul lui Klaus Iohannis. Le-a fost teamă la judecători să mai facă nenorociri şi atunci la Curtea de Apel a câştigat acel om (n.r. Marius Vecerdea)”, a spus Adrian Mititelu.

Decizia Tribunalului Bucureşti:

”Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de petenta Federaţia Română de Fotbal, ca neîntemeiată. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie formulată de către Asociaţia Clubul Sportiv Tenis Club Pamira. Admite cererea de intervenţie formulată de către Asociaţia Fotbal Club Progresul Bucureşti. Admite cererea de intervenţie formulată de către Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti (AFC Rapid). Admite cererea de intervenţie formulată de către FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a V – a Civilă Pronunţată astăzi, 04.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele