Ultima oră
Primul 11 pregătit de Elias Charalambous pentru meciul de la Salonic Primul 11 pregătit de Elias Charalambous pentru meciul de la Salonic
Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori de la Chengdu Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori de la Chengdu
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off

Superliga Publicat de Tudor Moisa astăzi, 12:29
mail-share icon Email

Adrian Mutu a analizat situaţia din Superligă. "Briliantul" a numit cele şase echipe care vor intra în play-off şi a vorbit şi despre şansele la titlu pe care le "U" Cluj, liderul surpriză.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21753298/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-universitatea-craiova-superliga-superbet-16-03-2024-1.jpg

Adrian Mutu este în continuare liber de contract. Antrenorul de 45 de ani s-a despărţit de CFR Cluj în urmă cu şase luni, iar de atunci nu a semnat niciun angajament.

"Briliantul" a analizat situaţia din Superligă şi a dat un verdict clar. Adrian Mutu consideră că "U" Cluj, revelaţia acestui sezon, nu are şanse la titlu şi a făcut o paralelă cu prestaţiile pe care le-a avut Rapid pe vremea când antrena în Giuleşti.

De asemenea, Adrian Mutu este de părere că "U" Cluj, Universitatea Craiova, Oţelul Galaţi, CFR Cluj, FCSB şi Rapid vor intra în play-off.

"S-a format un grup foarte unit la U Cluj şi arată şi pe teren lucrul ăsta. Au pierdut un meci în care nu se aştepta nimeni, iar asta poate să îi coste. Se spune că titlul se câştigă cu echipele mici, nu în duelurile cu echipele mari.

Aici sunt multe echipe care au pierdut puncte. Nu au şanse să câştige campionatul, cred că este în locul Rapidului din vremea mea. Am făcut un campionat regular foarte bun, iar în play-off a fost altă mâncare de peşte.

Cred că în momentul ăsta nu are forţă să câştige campionatul, pentru că U Cluj nu are o bancă lungă. În momentul în care vor fi probleme din cauza suspendărilor şi accidentărilor, cred că echipa va suferi. Şansele sunt mici. 

Surpriza la care mă refeream când îţi spuneam de primele şase echipe e Oţelul Galaţi. Jocul lor nu este spectaculos, dar este solid şi poate să pună probleme oricărei echipe. U Cluj, Craiova, Oţelul Galaţi, CFR Cluj, FCSB şi Rapid, aşa cred eu că va fi play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele