Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Adrian Mutu, atacat dur de conducerea lui Neftchi Baku după plecarea din Azerbaijan

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21474275/1/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-12-05-2023.jpg

Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj după demiterea lui Andrea Mandorlini care a bifat doar un meci pe banca clujenilor.

Directorul sportiv al celor de la Neftchi Baku, Farrukh Mahmudov, l-a atacat pe Adrian Mutu după plecarea sa de la formaţia din Azerbaijan. Acesta a criticat dur stilul de joc pe care tehnicianul român l-a impus la gruparea azeră.

Chiar dacă nu ocupam poziţia dorită în clasament, nu eram într-o situaţie critică din punct de vedere al rezultatelor, eram la doar un punct în spatele locului 2.

Totuşi, stilul de joc pe care îl avea era unul laş. E păcat că a existat un stil de joc nedemn pentru numele lui Neftchi”, a spus Farrukh Mahmudov, pentru Sportal.

Salariul pe care îl încasa briliantul la "Neftchi Baku" ar fi fost de 700.000 de euro pe sezon.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Mutu a mai trecut pe la FC Voluntari, Wahda Reserve, FCU Craiova, Rapid Bucureşti şi a fost selecţionerul naţionalei de U21 a României pentru 12 meciuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele