Ultima oră
”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari ”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari
Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani
”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”
Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni
Steaua, luată peste picior de CNA Steaua, luată peste picior de CNA
Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea

Adrian Mutu, critici pentru Mircea Lucescu: ”Nu are nicio logică alegerea lui!”

Echipa nationala Publicat astăzi, 17:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21761557/1/mutu.jpg

România va disputa, în această lună, două meciuri din Nations League. Partida cu Cipru va avea loc sâmbătă şi va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro.

UEFA a anunţat brigada delegată la partida de sâmbătă. La centru se va afla Sascha Stegemann, cel care a condus partida dintre PAOK şi FCSB din Europa League.

Mircea Lucescu a avut câteva alegeri surpriză şi a decis să nu îi convoace pe Louis Munteanu şi Bîrligea, doi dintre cei mai în formă atacanţi români ai momentului. 

Recent, Adrian Mutu a comentat alegerea selecţionerului. El nu înţelege de ce Mircea Lucescu a decis să nu apeleze la vârful de la FCSB. 

”Nu are nicio logică alegerea lui!”

”Am fost mirat că Bîrligea nu a fost convocat, dar nu ştiu de ce nu a fost convocat. Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru din acest moment. Nu ştiu ce a spus Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. M-am mirat, dar este alegerea selecţionerului. Nu are nicio logică, cifrele lui, e o surpriză, mă aşteptam să fie convocat.

Sunt curios, probabil toată lumea o să îl întrebe pe Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. Aici mai sunt şi nişte lucruri la care trebuie să te gândeşti. Alibec e mult mai vechi la echipa naţională decât Bîrligea. E un anumit echilibru pe care trebuie să îl menţii, probabil influenţa lui Alibec e diferită.

Parcă Puşcaş era exclus, parcă aşa am înţeles, nu? Şi Puşcaş a dat nişte goluri, dar şi Bîrligea are gol la fiecare meci. Nu ştiu ce s-a întâmplat, sunt curios ce explicaţie o să ne dea selecţionerul, dar e o întrebare bună pe care jurnaliştii i-o vor adresa. În România este cel mai în formă atacant.

Mi se pare că Drăguş şi-a ieşit din formă de când s-a dus la Trabzonspor, nu are cea mai bună perioadă a lui. Alibec este în revenire de formă, dar cel mai în formă este Bîrligea, după părerea mea”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt