Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Adrian Scarlatache s-a retras, dar rămâne în fotbal! Unde va activa şi funcţia pe care o va ocupa

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21639962/1/gloria-buzau-campionii-fc-arges-liga-2-casa-pariurilor-29-10-2023.jpg

Adrian Scarlatache s-a hotărât să se retragă, după ce în a doua parte a sezonului recent încheiat a evoluat la Concordia Chiajna.

Ajuns la 37 de ani, Scarlatache va rămâne totuşi în fotbal. Fostul jucător a anunţat că va continua la Chiajna ca team - manager.

”Am nişte targeturi pentru următorii ani şi acum cred că este începutul. Cred că am acumulat experienţă mare în aceşti ani şi cred că pot colabora foarte bine cu Ilie Poenaru şi Gabi Tamaş”, a declarat Adrian Scarlatache pentru ProSport.

Concordia Chiajna are ca obiectiv promovarea şi a realizat nişte mutări foarte interesante. Pe lângă Scarlatache, care va îndeplini funcţia de team - manager, Ilie Poenaru va pregăti echipa, Liţă Dumitru s-a întors la Chiajna şi va activa la nivel juvenil, iar Gabi Tamaş este director sportiv la formaţia ilfoveană.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele