Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Agentul lui Ionuţ Radu a avut dreptate! Ce spunea la început de an

Serie A Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20688052/5/radu-gafa.png

Ionuţ Radu a făcut o greşeală monumentală în partida Bologna - Inter, de Serie A. Portarul român a primit o pasă uşoară şi a încercat să trimită balonul la un coechipier, dar a ratat mingea, ce a ajuns la Sansone, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Oscar Damiani, agentul lui Ionţ Radu, a vorbit la începutul acestui an, despre minutele puţine pe care le are portarul de 24 de ani. Acesta îi avertizase pe cei de la Inter că ar putea interveni o problemă medicală pentru Samir Handanovic, iar Radu nu are meciuri în picioare şi poate claca.

"Suntem dezamăgiţi. Onana a venit, iar la finalul sezonului Ionuţ Radu va pleca. În Cupa Italiei, împotriva Romei, ar fi putut juca pentru că are calităţi, dar nu i s-au dat şanse. Luna viitoare vor fi multe meciuri. Dacă Handanovic se va accidenta, vei avea în echipă un portar care a jucat puţin spre deloc. Handanovic vrea să joace toate meciurile. Ca şi fost jucător, îl înţeleg", a declarat atunci Damiani, notează Gazzetta Dello Sport.

Incidentul ar putea să îi lase pe ”nerazzurri” fără titlu, chiar pe finalul sezonului. AC Milan se află, în acest moment, pe prima poziţie, la două puncte de Inter.   

Ce a declarat Simone Inzaghi după greşeala lui Ionuţ Radu

Portarul român a încheiat partida în lacrimi şi a fost extrem de afectat de eroarea făcută. Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, a dezvăluit că starea din vestiar nu e tocmai bună.

 "Este multă dezamăgire, aşa cum este şi normal după ce s-a pierdut un meci în acest fel. Atmosfera nu a fost cea mai bună (n.r. în vestiar), Radu a făcut o greşeală la fel cum aş fi putut face şi eu, sau vreun atacant ori mijlocaş.

Când un portar face o greşeală, iese cu atât mai mult în evidenţă. Acum trebuie să reacţionăm după o înfrângere usturătoare, să luăm fiecare meci pe rând, ştiind că nu mai suntem la mâna noastră", a declarat Inzaghi, potrivit tuttomercatoweb.

Video cu gafa lui Ionuţ Radu din partida Bologna - Inter 2-1 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele