Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Ajuns la 39 de ani, Bănel Nicoliţă semnează cu o nouă echipă. ”Îl aşteptăm!”

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21706767/1/nicolita.jpg

Deşi a ajuns la 39 de ani, Bănel Nicoliţă este încă în activitate. Fostul dublu campion al României cu FCSB a evoluat sezonul trecut în Liga 4, la CS Amara.

Nicoliţă este aproape să semneze până în iarnă cu cei de la CS Păuleşti, club care va juca în sezonul viitor din Liga 3.

Preşedintele clubului Vasile Vasile, a confirmat că există discuţii, însă a punctat că nu există posibilitatea de a-i oferi un salariu consistent.

 

”Ne-a fost propus şi Bănel Nicoliţă. Îl aşteptăm la Păuleşti. Ar fi, din multe puncte de vedere, o adevărată lovitură pentru noi.

 Aşteptăm să vedem cum vor decurge discuţiile pentru că la noi nu poate fi vorba de o remuneraţie consistentă din punct de vedere financiar”, a explicat preşedintele celor de la Păuleşti, Vasile Vasile, conform gsp.ro.

Exponenţial la FCSB

Bănel Nicoliţa a evoluat la FCSB în perioada 2005-2011, interval în care a fost de două ori campion. În cei şase ani petrecuţi la campioană, fostul fotbalist a jucat în 262 de meciuri şi a marcat 34 de goluri.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele