Ultima oră
Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!” Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!”
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

Albion Rrahmani, goluri pe bandă rulantă şi ambiţii mari. ”Avem fanii alături de noi, sunt al 12-lea jucător”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21508084/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-2.jpg

Rapid Bucureşti a învins clar pe teren propriu, scor 4-1, formaţia UTA Arad, în etapa a 28-a din Superligă.

Albion Rrahmani a strălucit din nou şi a marcat două goluri. Atacantul a ajuns la 11 goluri stagionale şi a anunţat că vrea să dea în acest sezon minim 20, iar la vară să celebreze titlul.

”Mai am 9, să ajung la 20 de goluri. Vreau să marchez peste 20 de goluri. Dar în primul rând vreau să iau titlul cu Rapid. Am tratat lejer meciul la 2-0, dar apoi ne-am trezit şi am luptat. Am marcat pentru 3-1 şi atunci s-a rupt totul. Important e să lupţi.

E foarte important că avem fanii alături de noi, sunt al 12-lea jucător. Bădescu râdea toată ziua, era foarte fericit că va debuta”
, a spus kosovarul, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele