Ultima oră
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul

Alertă la naţională! Cel mai bun jucător român al momentului poate rata dubla cu Israel şi Elveţia

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21377917/2/belarus-romania-preliminariile-c-e-2024-12-10-2023-2.jpg

România are în faţă două meciuri decisive pentru calificarea la Euro 2024. Pe 18 noiembrie, în direct la Prima TV, naţionala întâlneşte Israel, iar trei zile mai târziu are loc partida cu Elveţia.

La finalul acestei săptămâni, Edi Iordănescu va anunţa lotul final, iar pe această listă, cel mai probabil, nu se va afla Dennis Man, jucătorul român cel mai în formă.

În mandatul lui Iordănescu, Man a fost titular în şapte partide. Jucătorul de la Parma a marcat trei goluri şi a oferit o pasă de gol în meciurile respective, iar România nu a pierdut niciuna dintre confruntări.

Pe lânga acest aspect, de la ultima acţiune a naţionalei, Dennis Man a marcat pentru Parma în fiecare meci. Stranierul are cinci reuşite în ultimele patru partide.

Astfel că posibila absenţă a lui Man e o problemă mare pentru selecţioner. Conform Prosport, fotbalistul a suferit o leziune musculară în ultima partidă din Italia şi are şanse mici să prindă lotul.

”Din păcate, informaţiile din Italia nu sunt pozitive. Dennis a simţit dureri pe finalul ultimei partide de Serie B. A fost titular pentru Parma în meciul de pe teren propriu cu Sudtirol, a şi marcat din penalty în minutul 65, dar ulterior a resimţit probleme musculare şi a cerut să fie schimbat în minutul 86. A ieşit şchiopătând puţin. Este vorba de o leziune musculară la nivel de aductori şi aproape cert iese din calcule pentru meciurile noastre cu Israel şi Elveţia…” susţin surse din cadrul Federaţiei, conform Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt