Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Alex Cicâldău va evolua în Belgia

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21697376/1/profimedia-0767035491.jpg

Alex Cicâldău o va părăsi pe Galatasaray, în această vară. Deşi s-a zvonit că ar putea reveni la Universitatea Craiova, mijlocaşul român va fi împrumutat de clubul turc în Belgia.

Giovanni Becali a dezvăluit că Cicâldău s-a înţeles cu KVC Westerlo, formaţie ce a terminat pe poziţia a 11-a stagiunea precedentă.

Se pare că tot ce mai rămâne de făcut este ca cele două cluburi să ajungă la un numitor comun în privinţa salariului.

”Westerlo este o echipă care e prima în clasament. După două meciuri, are 6 puncte. Anul trecut s-a clasat pe locurile 8-10. E o echipă de mijlocul clasamentului din prima ligă a Belgiei, dar o echipă la care poţi să te afirmi, o echipă din mijlocul Europei.

În cazul lui Alexandru Cicâldău este important să-ţi menţii contractul. Clubul din Belgia nu ştiu dacă-i poate plăti salariul integral, dar de comun acord cu Galatasaray se poate ajunge la un compromis. Important este că el trebuie să joace. Vom vedea, mai e timp”, a declarat Giovanni Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele