Ultima oră
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna
Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină” Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină”

Alex Ioniţă, mai fericit la Rapid decât la CFR. ”E ceva total diferit”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20827017/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-31-07-2022.jpg

Alexandru Ioniţă (27 de ani) a fost jucătorul lui CFR Cluj, dar cu toate că ardelenii au avut aşteptări mari de la el, mijlocaşul nu a confirmat.

În prezent, jucătorul evoluează pentru Rapid şi se află într-o formă foarte bună.El crede că motivele pentru care traversează o perioadă excelentă la Rapid sunt familia şi atmosfera de la clubul din giuleşti, care este complet diferită de cea de la CFR.

”La CFR Cluj e rece atmosfera. Nu e o familie ca la Rapid. Nu ştiu cum să explic. Jucătorii îşi văd interesul individual. Fac o treabă foarte bună, dar fiecare e mai mult pentru el, nu sunt o familie. E ceva total diferit”, a declarat Alex Ioniţă, pentru Digi Sport.

Un alt factor motivator pentru Alex Ioniţă este relaţia strânsă pe care o are cu Adi Mutu, antrenorul Rapidului.

”Mister vorbeşte cu mine. Apreciez foarte mult asta la el. Cu UTA n-am fost titular, dar a venit şi mi-a explicat că are nevoie de mine în repriza a doua. Nu era obligat s-o facă şi apreciez foarte mult că îşi ia din timp ca să vorbim. Şi-a prelungit contractul, sper să colaborăm cât mai mult timp”, a spus Alex Ioniţă pentru aceeaşi sursă.

Alex Ioniţă, decisiv în partida cu U. Craiova

Rapidul a început excelent acest sezon de SuperLiga şi are patru victorii în primele şase etape, iar la una dintre victoriile ”alb-vişiniilor” a contribuit decisiv Alex Ioniţă, care a marcat unicul gol din partida cu Universitatea Craiova, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele