Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Alex Mitriţă l-a convins pe Mircea Lucescu! Decizia luată de noul selecţioner

Echipa nationala Publicat pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21699847/1/mitrita.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Ambele goluri ale oltenilor au fost marcate de Alexandru Mitriţă care a ajuns la borna de 4 goluri marcate în 5 etape în acest sezon, devenind golgheterul campionatului.

Starul din Bănie a primit acum o veste extraordinară. Digi Sport scrie că Mircea Lucescu s-a hotărât să îi dea o şansă lui Mitriţă şi să îl ia la echipa naţională, după ce acesta a ratat EURO 2024.

Evoluţiile excelente pe care Alex Mitriţă le-a avut până acum l-ar fi convins deja pe „Il Luce” să îl includă în lotul pentru meciurile din Nations League.

Cele două părţi ar urma să poarte o discuţie în perioada următoare în care noul selecţioner îi va transmite că va face convocările în funcţie de forma de moment.

Primele meciuri ale României cu Mircea Lucescu pe bancă sunt programate pe 6 şi 9 septembrie, cu Kosovo şi, respectiv, Lituania, în Liga Naţiunilor.

mail-share icon Email
viewscnt