Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Alexandru Mitriţă şi-a anunţat retrgerea de la naţională. Au apărut primele reacţii

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20758509/2/agfzad0yzgywmtaym2fmnmrjotu2mzniotjknmy1n2m3owfjoq-thumb.jpg

Alexandru Mitriţă (27 de ani) a luat decizia să se retragă din echipa naţională a României. El l-a anunţat pe selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu să nu îl mai convoace pentru următoarele partide.

Jucătorul lui New York City FC le-ar fi transmis ”secunzilor” lui Edi Iordănescu, după meciul pierdut cu Muntenegru, 2-0 că aceasta a fost ultima sa partidă pentru ”tricolori”. În jocul cu Muntenegru acesta a intrat pe teren, din postura de rezervă, în minutul 65, iar în următoarele trei partide nu a mai prins niciun minut, cu Bosnia în deplasare şi cu Muntenegru acasă, a fost lăsat în afara lotului.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu l-a ironizat pe Mitriţă, după ce a aflat că ”tricolorul” s-a retras din naţionala României.

”Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze.

Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a spus Andrei Vochin pentru Orange Sport.

  •  Mitriţă a strâns 18 prezenţe în tricoul naţioanlei şi a marcat 3 goluri.
mail-share icon Email
viewscnt