Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Alexi Pitu, dorit cu insistenţă de Rapid. Cât cer cei de la Farul în schimbul lui

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20798257/1/hagi-fb-1.jpg

Rapid îl doreşte pe Alexi Pitu (19 ani), de la Farul Constanţa, dar consideră că suma cerută în schimbul său este exagerată.  

Rapid are nevoie de un înlocuitor pe postul lui Rareş, care a plecat la Nice, pentru 5 milioane de euro. Adi Mutu îl consideră pe Alexi Pitu jucătorul perfect pentru postul de mijlocaş ofensiv, dar Farul cere aproximativ un milion de euro pentru el, conform Orange Sport

În cazul în care Alexi Pitu ar ajunge la Rapid, el ar fi al doilea jucător venit de la Farul în Giuleşti, după transferul lui Andrei Ciobanu, din această vară.

Rapid a reuşit opt transferuri în această vară: Alex Albu, Paul Iacob, Florin Ştefan, Damien Dussaut, Andrei Ciobanu, Vali Costache, Jayson Papeau şi Marko Dugandzic.

  • Alexi Pitu este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele