Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Alexia Putellas, câştigătoarea Balonului de Aur la fotbal feminin, va lipsi de pe teren între 10 şi 12 luni

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20773405/1/twitter-fifa-women-s-world-cup-putellas.jpg

Spaniola Alexia Putellas, câştigătoarea Balonului de Aur la fotbal feminin în 2021, va lipsi de pe teren între 10 şi 12 luni, după ce a fost operată, marţi, la Barcelona.

"Alexia Putellas a fost operată cu succes la Barcelona de ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng", a anunţat FC Barcelona.

FC Barcelona a precizat că perioada de indisponibilitate va fi între 10 şi 12 luni, iar ea ar putea reveni la timp pentru a disputa cu Spania Cupa Mondială la feminin, care va începe la 20 iulie 2023.

mail-share icon Email
viewscnt