Ultima oră
Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei
Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi! Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi!
VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
"1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga "1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga
Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic
UTA Arad şi-a adus atacant. ”Deja am semnat” UTA Arad şi-a adus atacant. ”Deja am semnat”

”Am de gând să continui”. Leo Strizu şi-a anunţat revenirea

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21398033/1/leo.png

Dinamo – FCSB, duelul marilor orgolii din etapa a 17-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două grupări bucureştene poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale partidei cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările monumentale.

 

Demis în martie, Leo Strizu consideră că cei de la FCSB sunt favoriţi la titlu. Tehnicianul a punctat că vrea să revină în branşă şi să preia o echipă.

Cred că FCSB va câştiga acest derby, diferenţa este destul de mare pe orice post. Nu ştiu echipa care va începe la FCSB, ştim însă cine o stabileşte. Nu mai sunt derby-urile cu care suntem obişnuiţi, Dinamo are destule probleme.

Cred că FCSB este favorită la titlu, Olaru, Coman şi Şut sunt marile atuuri ale echipei. Nu ştiu dacă puteam lua titlul sezonul trecut dacă rămâneam. Chiar dacă tu conduci antrenamentele, partea finală a ciclului săptămânal ştim cine o decide la FCSB.

Dar anul ăsta cred că va ieşi campioană echipa lui Gigi Becali, deşi văd că Rapid s-a ridicat destul de mult, iar CFR este o echipă foarte bună.

(n.r. mai reveniţi pe banca tehnică?) Am de gând să continui cariera de antrenor voi accepta orice proiect serios care mi se va propune”, a declarat Leo Strizu, pentru iAM Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt