Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

”Am obosit, nu mai puteam să alerg”. Nicholas David Ionel a explicat eşecul surprinzător în faţa locului 976 ATP, în Cupa Davis

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21004501/1/ionel.jpg

În primul meci al confruntării din play-off-ul Cupei Davis, dintre Thailanda şi România, Nicholas David Ionel a fost învins surprinzător, de Yuttana Charoenphon, locul 976 ATP, scor 7-5, 3-6, 6-1, în două ore şi 40 de minute.

Tânărul tenismen de doar 20 de ani a explicat că a fost măcinat de probleme de ordin fizic şi astfel nu a putut evolua la nivelul său normal.

”A avut break în faţă şi am întors. Apoi am obosit, nu mai puteam să alerg şi mi-a făcut iar break. Nu mai puteam să respir şi mă durea burta de la respiraţie. Nu mai aveam energie. El nu avea nimic de pierdut, i-au intrat toate.

Fizic nu puteam duce atât de mult. Mi se părea că oboseam mult prea repede. În setul doi a greşit şi el, apoi eu am condus şi am jucat mai relaxat. E mult mai bine că e 1-1 decât să fie 2-0 pentru ei. Avem şi dublu şi avem şanse să câştigăm. Numărul 1 al lor e foarte agresiv. Vedem mâine ce va fi”
, a declarat Ionel, pentru ProSport.

Filip Cristian Jianu l-a învins, în direct pe Prima Sport 1, pe Kasidit Samrej în al doilea meci al întâlnirii Thailanda – România, de la Nonthaburi, din play off-ul Grupei 1 Mondiale a Cupei Davis.

Jianu s-a impus cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-2, în două ore şi 37 de minute.

Sâmbătă, de la ora 06:00, pe Prima Sport 2, vor avea loc următoarele confruntări:

  • Pruchya Isaro/Thantub Suksumrarn - Marius Copil/Victor Vlad Cornea
  • Kasidit Samrej - Nicholas David Ionel
  • Yuttana Charoenphon - Filip Cristian Jianu

Echipa care va câştiga întâlnirea va juca în luna septembrie 2023 în Grupa Mondială I.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele