Ultima oră
Destinaţie surprinzătoare pentru Jesse, fostul atacant al celor de la Real Madrid şi PSG Destinaţie surprinzătoare pentru Jesse, fostul atacant al celor de la Real Madrid şi PSG
Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City Premier League vine cu o veste proastă pentru Manchester City
Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan Ana Bogdan a acces în turul doi al calificărilor la Wuhan
Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori” Loturile pentru selecţionatele U20 şi U17 ale României. Programul meciurilor pentru „tricolori”
Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii” Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit cum se implică Gigi Becali la FCSB. „Îi trimiteam lista cu jucătorii”
„Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB” „Nu cred că va prinde play-off-ul”. Predicţie total neaşteptată. „E singura echipă care se va bate la titlu cu FCSB”

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu Dennis Man. Jucătorul Parmei trebue să îi achite o sumă astronomică

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21370442/1/man.jpg

Anamaria Prodan a câştigat procesul cu fotbalistul Dennis Man. Decizia a venit la aproximativ un an şi jumătate de la apel.

Man a fost dat în judecată deoarece a renunţat unilateral la colaborarea cu impresara şi s-a transferat la Parma, prin implicarea firmei fraţilor Becali.

Internaţionalul român trebuie să plătească 350.000 către Anamaria Prodan, ca urmare a deciziei instanţei.

Acum am aflat de la avocatul meu. Justiţia nu se negociază, obligaţiile contractuale se respectă. În România nu trebuie să existe corupţie. Degeaba se lăudau ‘prietenii’ că sunt puternici şi pot face orice în ţara asta. Legea e lege.

Când discutăm de clauzele unui contract, ni le asumăm şi semnăn, trebuie să le şi respectăm. Judecătorul a făcut dreptate şi îi mulţumesc. Trebuie să înţelegem că dacă nu respectăm nici contractul parafat, atunci se instalează haosul absolut”, a spus Anamaria Prodan, conform playsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele