Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Andorra a mai produs o surpriză în cupele europene!

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 18 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21673538/1/profimedia-0794387632.jpg

Fotbalul din Andorra a început fabulos sezonul european! Inter Escaldes a reuşit să se califice în turul II al Conference League.

Andorrezii au trecut categoric de bosniecii de la Velez Mostar, cu zdrobitor 5-1 în retur. Prima manşă s-a terminat indecis, scor 1-1.

Cei de la Velez erau mari favoriţi, iar un succes al lor acasă avea cota de 1.40.

Inter Escaldes este a treia echipă din Andorra ca valoare a lotului, fiind o cunoştinţă a celor de la CFR Cluj. Ardelenii i-au eliminat în 2022 din preliminariile Conference League, cu 4-1 la general (1-1 în tur şi 3-0 la retur).

Succes istoric în Champions League

UE Santa Coloma, formaţie ce a câştigat titlul în sezonul trecut în Andorra, a reuşit o calificare istorică în cel de-al doilea tur preliminar din UEFA Champions League.

Andorrezi au eliminat-o în urma loviturilor de departajare pe Balkani (Kosovo), după ce în tur a fost 2-1 pentru kosovari, iar în retur 1-2 pentru Santa Coloma.

Până la calificarea istorică de marţi, trupa din Andorra disputase 17 meciuri în preliminariile cupelor europene şi le pierduse pe toate!

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt