Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Andrea Compagno, variantă pentru echipa naţională. ”Pe mine mă impresionează acest Compagno”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20878012/1/fcsb-fc-arges-superliga-superbet-2-10-2022-1.jpg

Andrea Compagno (26 de ani) a impresionat mai mulţi oameni din fotbal prin forma bună pe care a arătat-o la FCU Craiova şi la FCSB de când a început campionatul.

Italianul este golgheterul SuperLigii în acest moment cu 9 goluri marcate, 5 pentru FCU Craiova şi alte 4 pentru FCSB. Atacantul adus de Gigi Becali în acestă perioadă de transferuri în schimbul sumei de  1.5 milioane de euro s-a adaptat imediat la FCSB, iar acum este cerut de mai multe persoane la echipa naţională a României.

”Pe mine mă impresionează acest Compagno. Mi se pare că are mentalitate de fotbalist de rasă. Nu e de nivelul naţionalei Italiei, dar de nivelul naţionalei României cred că ar fi. Eu cum l-am văzut, am şi zis: 'Domne, se preocupă cineva să vadă cum îl putem naturaliza?'. Îl avem pe Camora la naţională, foarte bine, şi la o vârstă. Dar la Compagno? Şi statul român ar trebui să se gândească să simplifice puţin situaţia asta, atunci când ai de-a face cu oameni de excepţie”, a declarat Grigore Cartianu la PRO Arena.

În momentul de faţă atacanţii naţionalei României sunt Denis Alibec (31 de ani), care are 2 goluri în 23 de meciuri jucate pentru naţională şi pe George Puşcaş (26 de ani), care a înscris de 10 ori în 32 de selecţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele