Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Andrea Mikloş a ratat calificarea în finală la 400 metri

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 7 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21695301/1/profimedia-0896141388.jpg

Atleta Andrea Mikloş a ratat, miercuri, calificarea în finală la 400 metri, după ce s-a clasat pe locul 5 în semifinala a doua (15 la general), la Jocurile Olimpice de la Paris.

În calificări, atleta tricoloră a atins cea mai bună performanţă personală – 50.54 secunde, cu care a obţinut calificarea directă în semifinale, evitând recalificările.

Miercuri seară mai concurează pentru România Alin Firfirică, în finală la aruncarea discului.

Rezultatele de până acum ale atleţilor români la JO de la Paris sunt: Andreea Elena Taloş - locul 10 în finală la triplusalt, Diana Ion – locul 13 triplusalt, Daniela Stanciu – locul 19, săritura în înălţime, Rareş Toader – locul 18, aruncarea greutăţii, Stella Rutto – locul 31, 3.000 metri obstacole, Alina Rotaru-Kottmann – calificată în finală la săritura în lungime, Alexandru Novac – locul 16, aruncarea suliţei, Bianca Ghelber – locul 9, aruncarea ciocanului.

Mikloş a încheiat cursa cu timpul de 50.78 secunde, pe locul 5 (15 la general) şi a ratat finala. A fost nevoie de ”photo finish”, pentru departajarea sportivei tricolore şi a unei adversare din Jamaica, care a trecut pe locul 4, cu 50.77 secunde.

În finală se califică direct doar primele două clasate în fiecare serie semifinală, plus alte alte două sportive cu cel mai bun timp obţinut per total în cele trei serii (8 în total).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele