Ultima oră
Mircea Rednic a venit cu replica pentru suporterii arădeni, după conflictul de la Cluj: „Farmecul e tot stadionul, nu doar galeria. Să nu creadă că sunt numai ei” Mircea Rednic a venit cu replica pentru suporterii arădeni, după conflictul de la Cluj: „Farmecul e tot stadionul, nu doar galeria. Să nu creadă că sunt numai ei”
Scoţienii au anunţat când va juca Ianis Hagi! „Nu mă aştept la asta!”. Cum e văzută revenirea în lotul lui Rangers Scoţienii au anunţat când va juca Ianis Hagi! „Nu mă aştept la asta!”. Cum e văzută revenirea în lotul lui Rangers
Prima reacţie a Simonei Halep, după eliminarea din turneul de la Hong Kong Prima reacţie a Simonei Halep, după eliminarea din turneul de la Hong Kong
Scoţienii aruncă bomba momentului! Ianis Hagi, aproape de FCSB? Scoţienii aruncă bomba momentului! Ianis Hagi, aproape de FCSB?
Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce fiul său Ianis a revenit la prima echipă a lui Rangers Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce fiul său Ianis a revenit la prima echipă a lui Rangers
Kapetanos şi-a vizitat fosta echipă la hotelul din Salonic! Ce a spus despre Gigi Becali Kapetanos şi-a vizitat fosta echipă la hotelul din Salonic! Ce a spus despre Gigi Becali

Andrei Miron schimbă echipa! Fostul jucător de la FCSB va avea o misiune complicată la noul club

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21425259/1/miron.jpg

FC Botoşani trece prin momente dificile, probabil cele mai grele de la promovarea în prima ligă.

Formaţia moldavă este ultima în Superligă, cu 9 puncte în 19 etape, fiind singura fără victorie. Urmează un meci crucial, cu Dinamo.

Cei de la Botoşani au nevoie de un declic în pauza de iarnă, iar patronul pregăteşte transferuri, pentru a redresa corabia şi implicit a evita retrogradarea.

Jurnaliştii publicaţiei ProSport scriu că în defensivă vor fi aduşi Andrei Miron şi Andrei Piţian. Însă moldovenii vor bifa şi o plecare importantă, cea a nigerianului Pius.

”Sunt multe discuţii în această perioadă. Este adevărat, eu îl vreau pe Miron, dar n-am discutat cu el. Am nevoie de el, pentru că îmi pleacă Pius de la Botoşani. Depinde şi de ce îmi spun cei din club”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Miron a trecut în carieră şi pe la FCSB, iar acum evoluează la Universitatea Cluj, unde a bifat 11 partide în actualul sezon din Superliga.

De asemenea, Piţian este legitimat la ”şepcile roşii”, însă a jucat doar 6 meciuri în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele