Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”

Dinamo Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:34
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21740256/1/prezentare-echipament-dinamo-bucuresti-10-07-2024.jpg

 

 

Oţelul şi Dinamo au remizat, scor 1-1, vineri seară, la Galaţi.

După fluierul final, Andrei Nicolescu a vorbit despre viitorul lui Dinamo. Oficialul "câinilor" este din ce în ce mai sigur că Dinamo va prinde play-off-ul. Andrei Nicolescu este atât de convins că formaţia din "Ştefan cel Mare" va ajunge în primele şase, încât a declarat că după ce Dinamo va ajunge în play-off, se vor seta alte obiective.

"Astăzi am dovedit că lotul lui Dinamo este unul foarte echilibrat. Am câştigat, cred, mai mulţi jucători, Lixandru, Rotund, Caragea. Am jucat cu opt români şi doi under şi am dominat Oţelul.

În acest an, sunt din ce în ce mai sigur că ne luptăm pentru play-off. După ce începe play-off-ul, ne vom seta alte obiective”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Digisport.

După partida de vineri seară, Dinamo a ajuns la 16 puncte strânse în primele 10 etape, punctaj ce o poziţionează pe ultima treaptă a podiumului.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele