Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Angel Reese a doborât recordul lui Candace Parker

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21659377/1/profimedia-0887801546.jpg

Angel Reese şi Caitlin Clark continuă să uimească în WNBA.

După ce Clark a devenit prima debutantă care reuşeşte un triple-double, acum a venit rândul lui Reese să intre în istorie. Baschetbalista de la Chicago Sky a ajuns la 13 meciuri consecutive cu double-double şi a doborât recordul lui Candace Parker, care avea la activ 12 partide la rând cu double-double, performanţă reuşită în sezoanele 2009 şi 2010.

Angel Reese a doborât recordul în meciul pierdut de Chicago Sky cu Seattle Storm, scor 71-84. Reese a marcat 17 puncte şi a recuperat mingea de 14 ori.

De Seattle, Nneka Ogwumike (24 de puncte, 13 recuperări) şi Ezi Magbegor (13 puncte, 13 recuperări) au reşit câte un double-double, iar Jewell Loyd a marcat 20 de puncte.

De partea cealaltă, pe lângă performanţa reuşită de Reese, Chennedy Carter a ieşit din nou în evidenţă din punct de vedere ofensiv şi a înscris 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele