Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Anghel Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care Edi Iordănescu vrea să plece de la naţională

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 6 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21657956/1/noname.jpg

Edi Iordănescu ar putea să nu continue la naţională.

După ce România a fost eliminată de Olanda la EURO, scor 0-3, selecţionerul a făcut mai multe declaraţii din care reiese că nu îşi va prelungi contractul.

Edi Iordănescu a punctat că familia are nevoie de el, iar acum Anghel Iordănescu a explicat ce a vrut fiul său să spună.

Se pare că Luca, fiul lui Edi, a avut de suferit din cauza comentariilor negative pe care le-a auzit la adresa tatălui său, iar acesta ar fi motivul pentru care selecţionerul se gândeşte foarte serios să renunţe la naţionala României.

”Deja îmi puneţi nişte întrebări extrem de delicate. Dacă totuşi m-aţi întrebat, este greu pentru un copil de 14 ani să meargă la şcoală şi să audă comentariile pe care le-a auzit Luca (n.r. fiul lui Edi Iordănescu).

Foarte multă lume care nu avea încredere nici în echipă, nici în selecţioner, comentau şi făceau afirmaţii care nu-şi aveau acoperire. A trecut peste toate aceste lucruri. Suntem un popor care ne pricepem la fotbal şi suntem foarte mulţi selecţioneri”, a spus Anghel Iordănescu, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt