Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

Anghel Iordănescu, verdict clar despre adevărata Steaua şi răspuns pentru Chipciu. ”Până la urmă trebuie să înţelegem cu toţii”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21337246/1/ior.jpg

CSA Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Campionii FC Argeş, într-un meci din etapa a noua a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Raicu ’12 şi Chipirliu ’29, ’83.

Pentru oaspeţi a înscris Zătreanu ‘90+3.

Anghel Iordănescu a fost prezent la meci şi a punctat că nu e de acord cu declaraţiile făcute de Alex Chipciu săptămâna trecută despre formaţia din Liga 2, pe care o consideră adevărată Steaua, deoarece joacă pe noua arenă din Ghencea.

”El e un băiat educat. E greu ca eu să hotărăsc sau să decid care e Steaua. Asta trebuie s-o hotărască justiţia, trebuie să se hotărască la Curtea de Apel.

Până la urmă trebuie să înţelegem cu toţii că Steaua e cea care joacă pe 'Steaua'. Restul, e doar polemică”, a explicat Iordănescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele