Ultima oră
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat

Antrenorul celor de la RFS, în eroare! Ce a declarat înaintea partidei cu FCSB, din Europa League

Europa League Publicat astăzi, 18:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21743821/1/fcsb-jucatori-0.jpg

FCSB o va întâlni pe RFS, joi, de la ora 22:00, în prima etapă din faza principală a Europa League. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Înaintea conferinţei de presă, antrenorul letonilor, Viktors Morozs, a vorbit în presa naţională despre cum vede duelul cu campioana României.

FCSB - RFS, pe Prima Sport 1! Reacţia antrenorului letonilor

Adversara FCSB-ului se află pe prima poziţie în prima liga letonă, iar înaintea partidei de pe Arena Naţională RFS a obţinut o victorie la limită, scor 2-1, cu Riga FC, în semifinalele Cupei, şi s-a calificat în finală. După partidă, antrenorul Viktors Morozs a vorbit despre întâlnirea cu FCSB.

A declarat, fiind în eroare, că partida se va juca pe un teren prost, nefiind pus la curent cu faptul că gazonul Arenei Naţionale a fost schimbat şi arată impecabil, dar şi că FCSB a evoluat până acum în altă parte, în Ghencea, pe Stadionul Steaua.

FCSB este o echipă care tinde să atace rapid, să ia baloane şi să continue combinaţii în preajma careului nostru. Are jucători de calitate, care pot crea situaţii periculoase. Terenul nu este în stare bună acolo. Este clar că vor fi multe probleme, depinde de cât de pregătiţi suntem să luptăm.

Desigur, este o echipă care vrea să domine. De asemenea, uitându-ne la jocurile anterioare, este o echipă care vrea să fie mai mult cu mingea. Trebuie să fim pregătiţi să facem faţă presiunii din primele minute şi să creăm situaţii în care poate folosi mingea propriilor puncte forte.

Există un singur antrenament în care putem lucra nuanţele tactice, pentru că mâine ne antrenăm la Bucureşti şi acolo nu mai putem arăta nimic. Astăzi am vorbit atât despre apărare, cât şi despre atac, precum şi despre situaţii normale de joc”, a spus antrenorul celor de la RFS.

RFS, cel mai la îndemână adversar pentru FCSB în Europa League

La prima vedere, RFS pare cel mai accesibil adversar pe care FCSB îl va întâlni în faza preliminară din Europa League, iar campioana României este obligată să câştige pentru a spera la calificarea în primăvara europeană, având în vedere adversarii grei pe care îi va întâlni începând cu a doua etapă.

Pe lângă RFS, FCSB se va mai duela cu Manchester United, Glasgow Rangers, PAOK, Olympiakos, Midtjylland, Hoffenheim şi Qarabag.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele