Ultima oră
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Antrenorul lui Rangers a oferit toate detaliile despre situaţia lui Ianis Hagi

Stranieri Publicat de Tudor Moisa astăzi, 20:53
mail-share icon Email

Ianis Hagi a revenit la prima echipă a lui Glasgow Rangers, după ce internaţionalul român a fost exclus din lot şi trimis la echipa a doua, în debutul noului sezon. Philippe Clement a vorbit acum despre situaţia lui Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers a oferit detalii despre contractul fotbalistului şi despre forma fizică a acestuia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21752652/1/profimedia-0915244555.jpg

Rangers o va întâlni pe Lyon, joi seară, de la ora 22:00, în Europa League. Îniante de meciul cu formaţia franceză, Philippe Clement a susţinut o conferinţă de presă.

Antrenorul echipei scoţiene a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi. Se pare că informaţia legată de bonusul pe care Ianis Hagi ar fi urmat să îl primească, în momentul în care va bifa încă un meci la Rangers, a fost adevărată. Internaţionului român urma să i se mărească salariul în momentul în care ar fi ajuns la 100 de partide jucat pentru Rangers, Ianis având în acest moment 99 de dueluri în care a evoluat.

Ianis Hagi a renunţat la bonusul respectiv, astfel că a fost reprimit în lot.

"A fost o problemă privind contractul, dinainte de mandatul meu. Problema a fost rezolvată. Ambele părţi, clubul şi Hagi, s-au întâlnit, iar totul s-a rezolvat, aşa că este normal să se fi întors în lot, la antrenamente. Acum trebuie să-l readucem la cel mai bun nivel al lui.

Nu reprezintă o opţiune momentan, mai are nevoie de timp, dar cu cât ai mai mulţi jucători care pot face diferenţa, cu atât e mai bine pentru un antrenor. Evident că sunt încântat că această situaţie, cu care nu mi-a plăcut să mă confrunt, s-a rezolvat.

Ianis s-a comportat tot timpul bine, relaţionarea noastră a fost bună, nu a existat nicio problemă între noi. Ne-am întâlnit de multe ori aici, în complex. A făcut tot ce aştepţi de la un jucător profesionist. A fost un exemplu din acest punct de vedere, cu siguranţă”, a spus Philippe Clement.

Ianis Hagi are de tras pentru a reveni în primul 11.

Cu privire la modul în care se prezintă Ianis Hagi din punct de vedere fizic, Clement a spus că românul trebuie să se lupte pentru locul în primul 11.

"Ianis s-a antrenat o singură dată cu noi. Bineînţeles, s-a antrenat cu echipa a doua, l-am şi lăsat să joace acolo, pentru a fi în formă. Vom vedea în următoarele zile şi săptămâni la ce nivel este. Trebuie să lupte pentru locul în echipă, asta li se aplică şi celorlalţi”, a mai spus antrenorul lui Rangers.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele