Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Antrenorul lui Tottenham, anunţ clar în privinţa lui Drăguşin înaintea meciului cu Brentford

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21477734/1/dragusin.jpg

Radu Drăguşin a fost cumpărat de Tottenham în această iarnă de la Genoa, în schimbul sumei de 31 de milioane de euro. Este o sumă importantă, având în vedere că cel mai scump transfer din istoria londonezilor este Tanguy Ndombele, pe care au plătit 62 de milioane de euro.

Ce a spus tehnicianul lui Spurs despre Drăguşin

Tottenham primeşte vizita celor de la Brentford, astăzi, cu începere de la ora 21:30. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 4 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro.

Ar putea fi primul meci în care Radu Drăguşin este folosit ca titular. Fundaşul român a debutat deja în remiza cu Manchester United, scor 2-2, iar în înfrângerea cu Manchester City, scor 0-1, a fost doar rezervă neutilizată.

La conferinţa de presă premergătoare meciului, Ange Postecoglou a vorbit despre transferurile lui Tottenham din această perioadă de mercato de iarnă.

Desigur că aveam câteva obiective clare şi am plănuit să le realizăm cât mai rapid. Pot observa deja că Timo a jucat câteva meciuri şi Radu s-a adaptat bine, dar mai au nevoie de o săptămână sau două ca să ajungă la ritmul potrivit.

În fiecare fereastră de transferuri căutăm să ne întărim şi cred că am făcut asta. Cu siguranţă vom beneficia de Radu şi Timo atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung”, a spus Ange Postecoglou.

Întrebat dacă îl va titulariza pe Drăguşin, tehnicianul australian s-a arătat nehotărât de formaţia pe care o va alinia în această seară.

„(n.r. îl titularizaţi pe Radu Drăguşin?) Nu ştiu. Ceea ce vom încerca să facem este să câştigăm meciurile. Acesta este întotdeauna lucrul pe care mă concentrez. Nu este vorba de a anticipa lucrurile. Vom alinia mâine o echipă care credem că poate câştiga un meci de fotbal” , a declarat antrenorul lui Tottenham.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele