Ultima oră
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

Anunţ final cu privire la transferul lui Alibec la Gaziantep

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21659653/1/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-olanda-euro-2024-1-07-2024.jpg

Gaziantep a devenit o colonie românească, în sezonul recent încheiat. Florin Niţă, Deian Sorescu, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim au evoluat pentru formaţia turcă, în stagiunea precedentă.

De asemenea, Marius Şumudică a fost antrenorul lui Gaziantep pentru o bună parte a sezonului trecut. 

În ultimele zile a apărut în presa din Turcia informaţia că un alt român ar putea ajunge la Gaziantep. Este vorba de Alibec, care s-a despărţit de Muaither. Totuşi, se pare că zvonul este cât se poate de neadevărat. 

"(n.r. despre oferta lui Gaziantep pentru Alibec) Nu există aşa ceva. Informaţii false. Există o mulţime de ştiri false în perioada de transferuri. Nu a existat niciun contact între club şi jucător", a declarat un apropiat al clubului turc pentru sportpesurse.ro.

Astfel, se pare că Alibec nu este dorit de Gaziantep. De atacantul român s-a interesat în această vară şi Gigi Becali, iar o altă posibilă destinaţie este Farul, formaţie pentru care a evoluat înainte să ajungă la Muaither.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele