Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat ieri, 23:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21760643/1/farul-constanta-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-4-10-2024.jpg

Andrei Nicolescu a vorbit despre deciziile pe care le-a luat, după ce Dinamo a fost aproape de retrogradare.

  • Derby-ul Dinamo – FCSB a fost programat pentru duminică (20 octombrie), de la ora 21:00 şi va avea loc pe Arena Naţională. Întâlnirea, care va fi în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, se va disputa, poate, cu tot stadionul plin, întrucât echipa gazdă, Dinamo, a transmis faptul că s-a deschis şi inelul 3 al Arenei Naţionale, datorită cererii mari de bilete.

Dinamo pe locul 4, cu 18 puncte, iar până acum, echipa a vut un sezon nesperat de bun. După ce în sezoanele trecute, echipa a fost mai mereu pe ultimele locuri şi chiar un sezon a stat în Liga secundă, lucrurile pare că s-au transformat radical în acest sezon.

Echipa din Ştefan cel Mare are şanse reale la play-off în acest sezon, chiar dacă nu a făcut investiţii colosale şi nu a adus nume mari la club. Mulţi ani, clubul s-a luptat cu probleme grave financiare şi a trecut printr-un şoc major, după ce povestea cu investitorii din Spania a căzut. 

Marţi seara, administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a oferit mai multe declaraţii în direct la Prima Sport. Conducătorul de la Dinamo a anunţat că deja negociază prelungirea contractului cu Zeljko Kopic şi a dezvăluit ce obiective are echipa pentru viitor. 

”Ne batem pentru campionat!”

”Kopic mai are contract pentru sezonul ăsta şi negociem pentru următorul contract. Avem un agreement, nu e presiune, dar nu e semnat. Minimum locul 5 ar fi (n.r. - obiectivul) sezonul următor, peste doi ani ar fi locul 3, iar în anul în care dinamoviştii vor să aibă noul stadion să ne batem pentru campionat", a anunţat Andrei Nicolescu, la Prima Sport. 

"(n.r. - Zeljko Kopic) E un tip cu reguli şi e învăţat cu aceste reguli din fotbalul profesionist. Uneori poate fi perceput că nu-i cocoloşeşte pe fotbalişti când ei vor asta, poate fi perceput ca un tip necomunicativ, dar are încrederea noastră. 

Florentin Petre a ajutat toţi jucătorii tineri, că are capacitatea de a-i mobiliza şi e un exemplu pentrtu ei. Stafful e în aceeaşi energie acum”, a mai spus conducătorul de la Dinamo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele