Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României
Kosovo, sancţionată de UEFA din cauza scandărilor fanilor de la meciul cu România Kosovo, sancţionată de UEFA din cauza scandărilor fanilor de la meciul cu România

Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

FCSB Publicat astăzi, 20:37
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21751345/2/fcsb-paok.jpg

PAOK şi FCSB se întâlnesc, joi, de la ora 22:00, în etapa a doua a fazei principale din Europa League. Meciul de la Salonic va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro!

După prima etapă, FCSB se află pe locul secund, cu trei puncte şi golaveraj 4-1, în urma victoriei în faţa lui RFS. De cealaltă parte, PAOK a început cu stângul faza principală, cu o înfrângere, scor 1-3, în faţa lui Galatasaray.

Răzvan Lucescu, fără trei jucători înainte de PAOK - FCSB

Presa din Grecia a prefaţat duelul de joi, iar Răzvan Lucescu nu se află în cea mai bună situaţie, pentru că, se pare, va avea câte absenţe importante în întâlnirea cu campioana României, de pe teren propriu.

Antonis Tsiftsis, Omar Coley şi Brandon Thomas nu vor fi parte din lot pentru partida din etapa a 2-a a fazei principale din Europa League.

Pe lângă Antonis Tsiftsis, care va avea nevoie de ceva timp să se refacă după accidentare, alţi doi jucători nu vor fi disponibili la PAOK pentru meciul cu FCSB, aşa cum s-a întâmplat şi în derby-ul cu Aris. Omar Coley şi Brandon Thomas nu au luat parte la antrenamentele echipei, deoarece nu s-au refăcut după accidentări.

Nu par să aibă şanse să joace nici în meciul din Europa, chiar dacă acest lucru va fi clarificat abia la ultima sesiune de antrenamente. Răzvan Lucescu va decide dacă îi va lăsa în afara lotului sau nu. În afara celor trei, nu sunt şi alte probleme cel puţin deocamdată”, au scris cei de la Nova Sports.

PAOK, eşec înaintea partidei cu FCSB din Europa League

PAOK Salonic, viitoarea adversară a FCSB-ului în Europa League, antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 0-1, derbiul cu Aris Salonic, în etapa a şasea din campionatul grec. Astfel, campioana speră la un rezultat pozitiv cu elenii.

PAOK nu a reuşit să înscrie în prima repriză a derby-ului oraşului Salonic, disputat împotriva lui Aris. În partea secundă Martin Montoya i-a oferit un assist lui Manu Garcia şi acesta a înscris unicul gol al meciului, în minutul 63. După ce echipa sa a primit gol, Răzvan Lucescu a efectuat patru schimbări în decurs de numai 9 minute, dar PAOK nu a înscris şi Aris s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele